Arrow Consulting AB

Konsulttjänster med personligt engagemang

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kvalificerade konsulter inom flera olika tjänsteområden och branscher. Vi tillsätter rätt kompetens på rätt plats.

Lediga jobbKontakta oss

Om företaget

Med personligt engagemang i konsulter och kunder

Leende kvinna i kavaj konverserar med man vid bord i konferensrum

Engagemang, Förtroende och Ansvar

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med ett personligt engagemang i både våra konsulter och våra kunder. Vår verksamhet grundar sig i våra tre värdeord – engagemang, förtroende och ansvar.

Vårt mål är att anställa motiverade och engagerade konsulter som tar ansvar och bygger upp ett förtroende så att våra kunder kan känna sig trygga med oss.

Vi vill att våra konsulter ska trivas med att vara en del i vårt team. Då vet vi att de gör ett bra jobb i sina uppdrag hos våra kunder.

Två manliga inköpare iklädd skjorta diskuterar med varandra

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda marknaden konkurrenskraftiga konsulttjänster för effektivisering av projekt och verksamheter genom tillsättning av rätt kompetens.

Vi erbjuder tjänster inom flera olika kompetensområden såsom administration, ekonomi, projektplanering, inköp och kvalitet.

Porträttbild på VD Sofia Danielsson

Sofia Danielsson

Porträttbild på Nicole Zeisig

Nicole Zeisig

Kontaktpersoner

Företaget Arrow Consulting drivs av VD Sofia Danielsson som har stor erfarenhet från projektplanering/projektstyrning i stora komplexa projekt inom både energi och infrastruktur.

Sofia Danielsson

VD
sofia@arrowconsulting.nu

Nicole Zeisig

Rekrytering/Ekonomi & administration
nicole@arrowconsulting.nu