Arrow Consulting AB

Konsulttjänster med personligt engagemang

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kvalificerade konsulter inom flera olika tjänsteområden och branscher. Vi tillsätter rätt kompetens på rätt plats.

Lediga jobbKontakta oss

Aktuellt

Senaste nytt från Arrow Consulting

Oktober 2021

Tillgängliga kompetenser!

Just nu har vi konsulter med kompetens och erfarenhet inom inköp, planering och administration tillgängliga för uppdrag. Hör av dig till oss för mer detaljer!

September 2021

Du har väl inte missat att vi växer!

Vi söker just nu efter en säljande konsultchef för att stärka upp vårt team i takt med att vi växer.

Rekryteringen sker i samarbete med Skills, klicka här för mer information och ansökan.

September 2021

Höstträff

Stort tack till er som var med och förgyllde gårdagens höstträff som vi hade tillsammans på Hässlö Discgolfbana! Det blev ett par timmar fyllda med många skratt, fika och frisbeekastning i kombination med en skön promenad i det härliga höstvädret.

Augusti 2021

Visst är det skönt med sommar & semester…

..men nu ser vi fram emot och är laddade för höstens utmaningar tillsammans med våra konsulter, kunder och samarbetspartners!

Är ni i behov av förstärkning till hösten? Vi kan nu erbjuda konsulter som är redo för uppdrag inom bland annat Inköp, Projektplanering, Administration och Dokumentationshantering. Tveka inte att höra av dig till oss!

Juli 2021

Trevlig sommar!

Vi på Arrow Consulting AB vill önska dig en trevlig sommar! Varför inte göra dig redo för nya utmaningar till hösten genom att passa på att uppdatera ditt CV under semestern och skicka in till oss.

Vi erbjuder dig ett personligt engagemang, gemenskap och personlig utveckling.